fbpx Skip to main content
Rusya Merkezli veya Para birimi olarak Rus rublesi kullanan reklam hesapları reklam oluşturamaz ve yayınlayamaz.

Rusya merkezli veya para birimi olarak rus rublesi hatası.

Merhabalar bu aralar sık ​​talimatlar bir hata olan Rusya merkezli veya para birimi olarak rus rublesi kullanan reklam hesapları reklam oluşturamaz veya yayınlayamaz hata hakkında bilgi sağlanır.

Genellikle yapılan hatalar Rusya bölgesine reklam vermiş olabilirsiniz. Mevcut süreçte Rusya bölgesine reklam vermek yasaktır. Diyelim ki reklam vermediniz  hala aynı hata ile karşılaşıyorsunuz burda yapılmış olan genel 2 hatayı anlatalım :

  1. Hesabınıza bot takipçi atmışsanız ve attığınız bot hesaplar Rus kökenli olabilir yapay zeka burda algıladığı takdirde direk sizin hedef kitleniz rus olacağı için aynı şekilde kısıtlayabilir ve gönderiye öne çıkar kısmında soluk bir renkle gönderiyi öne çıkaramazsınız.

2. Yada aldığınız cihaz bir yurtdışı cihazdır oranın ip ‘sini gördüğü takdirde o cihaz üzerinde açıldıysa hesabınız yine aynı şekilde hesabınızı kısıtlayacaktır.

Süreci eski haline getiriyoruz dediğimiz gibi biraz sabırlı olmalısınız bu tür işlemlerde acele ile yapılan ve bilinçsizce yapılan her hata mevcut reklam hesabınızı yıpratacağını ve hatta daha fazla zorlarsanız sağlıklı bir hesabı kitleyebileceğinizi söylemeden geçmeyelim.

Çözüm için ulaşabilirsiniz :

+90 554 684 49 82

Monocollectif olarak reklam süreçlerinde etkin rol oynamaktayız. 6 yıllık deneyim ile gerek referanslarımız gerek sonuç odaklı olmamız bu tarz süreçlerde müşteri memnuniyeti getirdi. Reklam sorunlarınız için iletişime geçebilirsiniz. Genel reklam sorunlarına göz atmak için sayfamıza göz atabilirsiniz.

Leave a Reply